Styling tips

               

VOLG HUBLOT FASHION OP FACEBOOK EN INSTAGRAM
 

Welke kleur?

Val ook op met de gele regenjas van Hublot Mode Marine met streepjesvoering!
Een gele regenjas is de kleur voor een opvallende regen-outfit. Hip praktisch en tijdloos!
Raindrops keep falling on your head? Met deze zonnige gele regenjas van Hublot Mode Marine maakt dat helemaal niet uit!

Het regent soms harder dan je hebben kan, maar met de regenjas van Hublot in de kleur glacier ben je goed beschermd tegen regen en wind. De vrolijke wind- en waterdichte lichtblauwe jas met comfortabele streepjesvoering past in elk seizoen.

De stijlvolle wind- en waterdichte marine regenjas met comfortabele streepjesvoering is er voor groot en klein.
De kleur marine is echt donkerblauw! Met de marine regenjas van Hublot Mode Marine kun je tegen een buitje.

Of is vandaag rood...de kleur van jouw regenjas van Hublot Mode Marine! De vrolijke wind- en waterdichte rode jas met comfortabele streepjesvoering is er in alle maten. Met een regenjas van Hublot steelt je kind elk jaargetijde de show!

Natuurlijk wordt jouw tiener liever nat in de regen dan dat hij of zij een regenjas aantrekt, maar voor een aqua regenjas maakt hij/zij wellicht een uitzondering.

Met de chamallow roze regenjas van Hublot is je kind pretty in pink! De lichtroze wind- en waterdichte jas met comfortabele streepjesvoering is er voor kinderen van 1 t/m 16 jaar.

Van de regen in de drup? Niet met een regenjas van Hublot Mode Marine! De mooie wind- en waterdichte regenjas in bluet is nog te bestellen in diverse maten. Met deze jas met comfortabele streepjesvoering gaat je kind stralend naar buiten!


De leukste combinaties voor kinderen

De vrolijke regenjassen in het model Nuage zijn vooral leuk te combineren met kleurrijke regenlaarsjes. Keep it safe en combineer de regenjas met een paar regenlaarzen in dezelfde kleur. Je kunt de boel natuurlijk ook opfleuren door verschillende kleuren met elkaar te combineren: wat dacht je van de blauwe regenjas in combinatie met een stel felgele regenlaarsjes? Een combinatie om verliefd op te worden!

De hipste combinaties voor heren

De tijd van saaie, praktische regenjassen is voorbij. De regenjassen in ons assortiment zijn uiteraard praktisch, maar ze zijn ook nog eens superhip! We geven je tips en suggesties zodat jij jouw regenjas op een leuke manier kunt combineren.

De stoere man
Kleur regenjas: grijs.
Combinatie: Goed te combineren met een toffe ripped jeans en een stel leren of veterboots. Draag een dikke donkere sjaal tijdens frisse dagen en you’re ready to rock!

De sportieve man:
Kleur regenjas: donkerblauw
Combinatie: Een mooie skinny jeans met een stel sneakers.

De hippe man:
Kleur regenjas: kanariegeel
Combinatie: alles kan! Een ruitjesbroek met hippe sneakers of een felrode jeans met sandalen in de zomer: you name it, you rock it!

De business man:
Kleur regenjas: grijs of donkerblauw
Combinatie: Een mooie pantalon met nette leren schoenen. Draag er een luxe lederen tas bij en you’re ready to impress.