Over mij

               

VOLG HUBLOT FASHION OP FACEBOOK EN INSTAGRAM
 

Ik stel mij graag even voor.
Mijn naam is Ingrid Scheffer-Bakker en ik woon in Koog aan de Zaan. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, op wie ik enorm trots ben.

Mijn man heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk en van zijn oudste hebben we samen twee kleinkinderen. Wat een rijkdom!
Mijn passie ligt bij mijn webwinkels Leukeregenjasjes.nl voor particulieren en Hublot-mode.nl. voor bedrijven. Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Zo fijn!
Ik zit vaak vol ideeën die ik allemaal tegelijk wil uitvoeren. Mijn hobby's zijn lezen, fietsen en sudoku's oplossen.

Tijdens een heerlijke vakantie in Bretagne kwam ik de prachtige regenjasjes van Hublot Mode Marine tegen. Ik was op slag verliefd op de vrolijke kleuren, de soepele kwaliteit en de Bretonse streepjesvoering! Terug in Nederland heb ik contact met Hublot opgenomen. We zijn gaan samenwerken en ik al snel werd ik de enige leverancier van de regenjasjes van Hublot Mode Marine in Nederland.

In de eerste instantie verkocht ik alleen de regenjassen in kindermaten, maar ik kreeg steeds vaker de vraag of de regenjassen van Hublot ook in grotere maten te bestellen waren. Daarom heb ik de regenjassen voor volwassenen aan het assortiment toegevoegd. De reacties zijn enthousiast en daar word ik heel blij van!

Het werd tijd voor een nieuwe stap. Sinds 23 februari 2017 ben ik officieel importeur van Hublot Mode Marine en ben ik op zoek gegaan naar verkooppunten. Inmiddels zijn dat er ruim 70.
Mijn grote droom is dat het assortiment van Hublot Mode Marine in het algemeen en de regenjassen in het bijzonder, langzaam maar zeker heel Nederland veroveren. We hebben er in ieder geval het “ideale” weer voor!

Op 11 november 2020 heb ik de eerste Hublot Mode Marine concept-store in Nederland geopend aan de Zaanweg 118C in Wormerveer.
Uiteraard zijn de regenjassen daar allemaal te zien, te voelen en te passen, maar bovendien vind je er een groot deel van de winter- en/of zomercollectie van Hublot Mode Marine.
Hublot Fashion is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Kom je een keertje langs?

Gezellig, tot dan!


Ingrid Scheffer-Bakker
eigenaresse Leukeregenjasjes.nl
importeur Hublot Mode Marine