Over de regenjassen

               

VOLG HUBLOT FASHION OP FACEBOOK EN INSTAGRAM
 

De leukste regenjassen vind je bij Leukeregenjasjes.nl

Bij regenjassen denken nog veel mensen aan de stijve, harde en niet-comfortabele jassen van vroeger.
Gelukkig is die tijd voorbij en heb je tegenwoordig de mogelijkheid om de Hollandse regenbuien in stijlvolle regenjassen in diverse vroijke kleuren te trotseren.
Het Franse merk Hublot Mode Marine heeft een onwijs mooi assortiment wind- en waterdichte jassen. De regenjassen zijn niet alleen praktisch, maar ook hip en comfortabel.
De modellen zijn sprekend en de verschillende kleuren zorgen ervoor dat er voor iedereen wel een geschikte jas verkrijgbaar is.
Voor leukeregenjasjes.nl heeft Ingrid een gevarieerd assortiment samengesteld voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. 
Heerlijk om naar buiten te gaan tijdens een regenbui. Waterdicht, winddicht en ademend.

Een combinatie voor elk seizoen

Regent het niet? Ook prima! Want de jassen van Hublot Mode Marine zitten gewoon lekker en zijn fijne tussenjassen.
Voor het najaar en de winter zijn de jassen met fleece een ideale oplossing! 
De dames regenjassen van Hublot Mode Marine kunnen het hele jaar door gedragen worden.
Draag de jas bijvoorbeeld over een jurkje tijdens de zomer wanneer de weersvoorspelling een zomerse bui aangeeft of tijdens het voorjaar over een hip spijkerjasje.
In de herfst is de jas perfect te combineren met een vestje of leren jasje en in de winter met een dikke trui.

Het onderhoud van je regenjas van Hublot Mode Marine

De regenjassen van Hublot Mode Marine zijn van hoge kwaliteit. Gelukkig maar, want het is vrijwel zeker dat de regenjas veel te verduren krijgt: in bomen klauteren, hutten bouwen, verstoppertje spelen, noem maar op! Als je de jas uiteindelijk door wilt geven aan een klein broertje of zusje is het belangrijk dat je goed voor de jas zorgt. Dit geldt uiteraard ook voor de jassen voor volwassenen! Hang de jas uit op een neutrale plek na gebruik, zodat hij goed kan drogen. Doe de jas niet in de droger. Je kunt de regenjas wassen op een normaal programma in de wasmachine (30°C).

De regenjassen van Hublot Mode Marine zijn van hoge kwaliteit. Je houdt ze het langst goed door ze op de juiste manier te verzorgen. We geven je graag onze tips & suggesties:
  • Laat de regenjas goed drogen nadat je deze gedragen hebt en voor je hem opvouwt en opbergt
  • Droog de regenjas niet op de verwarming, maar hang hem uit op een neutrale plek in huis
  • Was de regenjas met de hand of op maximaal 30° in de wasmachine
  • Doe de regenjas niet in de droger: hang hem uit en laat hem goed drogen

Waterdichtheid

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat een regenjas ook echt waterdicht is. Let hierom vooral op de waterkolom die de stof aan kan. Dit verschilt per jas.
Bij iedere jas op onze website vind je de waterkolom in mm aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe hoger de waterdichtheid.

De waterdichtheidsscores zijn handig uit te leggen aan de hand van de volgende betekenissen:

  • 0 mm: Niet waterdicht
  • 0 - 1.000 mm: Waterafstotend, maar niet waterdicht.
  • 1.000 mm - 5.000 mm: Waterdicht tegen regen, maar niet bestand tegen enige vorm van druk zoals leunen. Lekt dus bij zitten of leunen. Jassen met deze waterdichtheid verkopen wij niet en raden wij ook absoluut niet aan.
  • 5.000 mm - 15.000 mm: Compleet waterdicht in de regen en bestand tegen veel vormen van druk. Onze jassen hebben een minimale waterdichtheid van 5000 mm.
  • 15.000 mm - 30.000 mm: Compleet waterdicht, zelfs onder de meest extreme druk. Blijft waterdicht bij ondiepe onderdompeling. Jassen met deze waterdichtheid verkopen wij niet, want dit is niet nodig voor een normale Nederlandse bui.

Zoals eerder beschreven hebben al onze jassen een minimale waterdichtheid van 5000 mm en kun je hiermee dus met gemak een uur door de regen fietsen of lopen.
 

Regenjas met katoenen voering

Het model Carla is gevoerd met 100% katoen. Katoen staat er om bekend warm in de winter te zijn en ademend tijdens de zomer. Katoenvezels zijn namelijk dunne holle buisjes die zorgen voor perfecte warmtegeleiding. Door de katoenen voering is deze regenjas geschikt voor de lente, zomer, herfst, en zelfs de winter.
Ook staan katoenvezels erom bekend sterk te zijn. Ideaal voor een kwalitatieve regenjas die lang mee moet gaan. Ook is het onderhoud van katoen zeer eenvoudig. Wanneer je de jas goed verzorgd gaat hij werkelijk waar jaren mee.