Herroepingsrecht

               

VOLG HUBLOT FASHION OP FACEBOOK EN INSTAGRAM
 

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid gedurende 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Binnen deze termijn kan de consument via het Herroepingsformulier (zie Retouren in footer) kenbaar maken gebruik te willen maken van het Herroepingsrecht onder vermelding van het ordernummer.
Mocht de consument vóór levering de bestelling willen annuleren, dan kan dat eveneens via het formulier kenbaar gemaakt worden o.v.v. het ordernummer.

Termijn
De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
Bij pakketpost via DHL of via PostNL is de ontvangstdatum met Track & Trace bij Leukeregenjasjes.nl bekend. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.
Indien de consument van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, heeft hij na herroeping nog 14 dagen om het product met alle geleverde toebehoren en - indien mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer te retourneren.

Het retouradres is:

Hublot Fashion
Ingrid Scheffer-Bakker
Zaanweg 118 C
1521 DS Wormerveer

Kosten in geval van herroeping
Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van retourzending voor zijn rekening. Het aankoopbedrag zal de consument teruggestort krijgen. De consument krijgt tevens de verzendkosten terug als hij de gehele bestelling retourneert. 

Uitsluiting herroepingsrecht
Indien de consument niet over een herroepingsrecht beschikt, kan dit door Leukeregenjasjes.nl alleen worden uitgesloten indien zij dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.